Groep Oranje

Hoe ziet een normale schooldag er uit?
Wanneer zijn de informatieavonden? Mag mijn kind trakteren als hij jarig is?
Al deze informatie kunt u nalezen in het informatieboekje van de onderbouw.

De juffen van groep Oranje zijn Hatice Araz en Marielle Mahieu.

Foto’s van de cultuurweek staan achter de inlog!

Oktober 2017: kinderboekenweek
Op 4 oktober was de opening van de Kinderboekenweek. Dit jaar is het een spannend thema,” griezelen”. De opening bestond uit een optreden verzorgd door het team. De kinderen moesten heel erg lachen. Zo zie je maar, griezelen is spannend, maar ook grappig. Na het optreden hebben een aantal kinderen uit iedere groep een dansje gedaan op het Kinderboekenweek lied, van kinderen voor kinderen. Traditioneel worden vanuit de oudervereniging boeken aan iedere groep cadeau gedaan. De aankomende week gaat iedere groep aan de slag met dit leuke thema en zal het afgesloten worden door een modeshow. De foto’s staan achter de inlog!

september 2017: mozaïeken
In beide onderbouw groepen wordt gewerkt aan het thema vorm en kleur ….en wat kunnen de kinderen prachtige mozaïeken maken!!! Ze doen de naam van onze school eer aan!

september 2017: vakantiekoffer
De kinderen hebben allemaal een koffer mee genomen, waarin allerlei spulletjes die te maken hebben met hun vakantie (schelpen, zwemkleding, bril, landkaart, knuffel). Het is erg leuk om de kinderen te zien vertellen over hun eigen ervaringen. Eigenlijk is dit een soort kleuterspreekbeurt! Kijk voor de foto’s achter de inlog!